De zomer komt eraan. Misschien staat je vakantie zelfs al bijna voor de deur. En wat heeft u dan in ieder geval altijd bij u? Juist:uw ogen! En die moeten goed worden beschermd. Daarom krijgt  u van ons tips en oplossingen om goed voorbereid op vakantie te gaan:

> Een frisse duik in zwembad of zee is heerlijk om even af te koelen na het zonnebaden.
Om te voorkomen dat u daarbij uw lenzen verliest, adviseren wij het dragen van een zwembrilletje. Daarmee voorkomt u ook meteen de kans op mogelijke ooginfecties. 

> Natuurlijk wilt u de ruimte in uw koffer zo goed mogelijk benutten.
Neem daarom eens daglenzen mee in plaats van uw vertrouwde vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen of maandlenzen. U hoeft dan namelijk geen lenzenvloeistof mee te nemen en dat scheelt weer in ruimte en gewicht. Handig! Overweegt u daglenzen? Kies dan voor onze Biotrue ONEday contactlenzen. Deze bevatten een UV-blokker die uw ogen, in combinatie met een goede zonnebril, optimaal beschermen. 

> Ook bij het zwemmen kunnen daglenzen handig zijn. 
Gooi de lenzen na het zwemmen wel direct weg. Daglenzen verlagen weliswaar de kans op ooginfecties, maar ze nemen het risico van een ontsteking niet volledig weg.

> Lenzendrager of niet, wanneer u met het vliegtuig of de auto op vakantie gaat, is het een goed idee om oogdruppels mee te nemen.
Tijdens het reizen kunt u last krijgen van droge ogen, veroorzaakt door de droge lucht in het vliegtuig of de airco in de auto. Houdt uw ogen vochtig en verminder zo de kans op irritaties. Wij hebben een Biotrue Oogdruppel en een Aqualarm Spray. De spray is super makkelijk in gebruik, zowel op het gesloten als het open oog te gebruiken. 

> Bewaar altijd een klein flesje lenzenvloeisof in uw handtas én strandtas.
In een vliegtuig mag u niet meer dan 100 ml (contactlens)vloeistof in uw handbagage meenemen. Die moet in een hersluitbaar en doorzichtig zakje verpakt zijn. Met de Bausch+Lomb Flightpacks heeft u alles bij de hand! Lees hier wat wel en niet mee mag in de handbagage van het vliegtuig. Op het strand kan het gebeuren dat er zand in uw oog komt. Een flesje vloeistof is dan superhandig om uw lenzen even mee af te spoelen.

> Producten van Bausch+Lomb zijn wereldwijd verkrijgbaar
Wees gerust. Waar u ook naartoe gaat: contactlenzen en contactlensverzorgingsproducten van Bausch+Lomb zijn in vrijwel ieder land verkrijgbaar. Ga daarom gewoon naar de lokale opticien en vraag naar de producten van Bausch+Lomb wanneer u iets nodig heeft. 

We wensen u een hele fijne vakantie met optimaal oogcomfort.

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
Checkboxen
Disclaimer*