Contactlensverzorgingsproducten

Bausch + Lomb biedt een complete lijn verzorgingproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen en zachte, inclusief silicone hydrogel, contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen. 

Diverse vloeistoffen kunnen echter niet compatibel zijn en niet alle vloeistoffen zijn veilig voor alle lenzen. Volg altijd de aanbevolen stappen voor een goede desinfectie en het aanbevolen draagschema. Vraag uw contactlensspecialist welke Bausch + Lomb contactlensverzorgingsproducten geschikt zijn voor u.

Multi-purpose solutions voor zachte contactlenzen
Multi-Purpose solutions zijn ontwikkeld met gemak als uitgangspunt. De meeste producten bieden alles wat je nodig hebt in één fles. Bausch+Lomb biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen, ontwikkeld om gezond en comfortabel lenzen te dragen.

Alternatieve verzorgingsproducten voor zachte contactlenzen
Uw contactlensspecialist kan alternatieve producten aanbevelen voor de verzorging van uw zachte contactlenzen.

Verzorgingsproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen (RGP/Harde lenzen)
Boston biedt een complete lijn verzorgingsproducten voor vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen, ontwikkeld om te voldoen aan uw individuele lens verzorgingsbehoeften en uw vormstabiele zuurstofdoorlatende lenzen schoon en uw ogen gezond te houden.

Online Beratung - form

Online Beratung - page