Ons bedrijf

See Better. Live Better.
Bausch + Lomb is volledig toegewijd aan het beschermen en verbeteren van de gave van het zien voor miljoenen mensen over de hele wereld – vanaf de geboorte en in elke fase van het leven. Onze missie is simpel maar krachtig: u helpen beter te zien voor een beter leven (‘See better. Live better’).

Dit bedrijf is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van oogzorg in de wereld. Het biedt het breedste en beste assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten.

Onze hoogste prioriteit is het welzijn van de mensen die wij bedienen. Door te luisteren naar onze cliënten en patiënten, door het voortdurend aanscherpen van onze innovatieve kant, door te handelen vanuit integriteit en uitmuntendheid, streven wij ernaar het vertrouwen te verdienen van onze partners en belanghebbenden.

In de afgelopen 150 jaar is Bausch + Lomb uitgegroeid tot een wereldwijd keurmerk voor innovatie en kwaliteit. Onze getalenteerde en gemotiveerde collega’s zijn voortdurend bezig nieuwe materialen uit te vinden, nieuwe technologieën te ontwikkelen en uiteindelijk te zorgen voor nieuwe innovaties die mensen helpen beter te zien voor een beter leven.

Contactlenzen en verzorging

Ons aanbod contactlenzen bestrijkt het hele spectrum van mogelijkheden en bevat bekende merknamen als Biotrue ONEday,  PureVision, PureVision2HD, SofLens, Boston en Optima. Onze lensverzorgingsproducten omvatten Biotrue en Renu, een merk voor chemische desinfectantia voor zachte contactlenzen, evenals de lijn van Boston producten voor het reinigen van zuurstofdoorlatende contactlenzen.

Online Beratung - form

Online Beratung - page