Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen maken het werken met computers makkelijker!

Ervaart u:

  • Vermoeide ogen?
  • Droog en branderig gevoel aan uw ogen?
  • Last van wazig zicht?
  • Moeite met focussen?
  • Hoofdpijn?

U bent niet de enige. Uit onderzoek1 van Bausch+Lomb blijkt dat het overgrote deel van de dertigers in Nederland en België rondloopt met dit soort klachten. 

Klachten als last van vermoeide ogen, wazig zicht, branderig gevoel, moeite met scherpstellen en zelfs hoofdpijn worden vaak veroorzaakt door het langdurig kijken naar het scherm van uw computer en telefoon.

De Bausch+Lomb ULTRA contactlens beschikt over uniek en zeer innovatief lensontwerp, speciaal ontworpen voor het werken met beeldschermen. De voordelen voor u zijn:

  1. Helder en scherp zicht
  2. Beter contrast bij het kijken naar drukke en levendige kleuren
  3. Minder lichtschitteringen en halo's in slechtere lichtomstandigheden (zoals tijdens vallen van de avond of 's morgens vroeg, in een restaurant, in een collegezaal, tijdens een presentatie etc)

Een ander belangrijk voordeel van deze Bausch+Lomb ULTRA contactlens is dat deze het oog ondersteunt bij het afwisselend kijken op verschillende afstanden, zoals bv van een beeldscherm en verder weg, accommoderen heet dat officieel. Dat gebeurt altijd automatisch en door het toegenomen gebruik van de laptop, tablet en smartphone zeer intensief gedaan. Na enkele uren kunt u last van vermoeide ogen krijgen.

De Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen maken het werken met digitale apparaten een stuk makkelijker door:

  1. Het innovatieve lensontwerp die zorgt dat uw ogen onstpannen blijven
  2. Het lensmaterial, dat na 16 uur (!) nog steeds 95% van het water in de lens (en de ULTRA lens bevat voor 46% uit water), die zorgt dat de lenzen niet uitdrogen.

Zo kunt u de hele dag werken met een computer, tablet en smartphone zonder last te krijgen van vermoeide ogen. Wie wil dant nu niet!  

Interesse? Klik dan hieronder op de voucher om gratis2 de nieuwe Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen te ervaren. Op zoek naar een opticien bij u in de buurt? Klik dan hieronder op de storelocator.

Ervaar Bausch+Lomb ULTRA contactlenzen nu zelf

Klik hier voor een bon.

1 Bron: Onderzoek april 2015 door Panelwizard onder 586 Nederlandse en 425 Belgische personen in de leeftijd van 30 t/ 39 jaar
2 Er kunnen aanpaskosten in rekening worden gebracht

Online Beratung - form

Online Beratung - page