Zachte maandlenzen

Veilig en probleemloos uw lenzen dragen, dat is waar het om draait. Zachte lenzen zijn gemaakt van zacht materiaal waardoor ze lekker comfortabel zitten. Bovendien bevatten ze water en laten ze zuurstof door waardoor u ze lang in kunt houden. 

Welke soorten zachte maandlenzen zijn er?
Omdat niet elk oog hetzelfde is, zijn er lenzen in heel veel soorten en maten. Onze zachte maandlenzen worden gemaakt van verschillende materialen.

Ten eerste gebruiken wij Hydrogel. Hydrogel bevat lekker veel water en voelt daarom heel comfortabel aan in het oog. Uw oog bevat maar liefst 78% water dus hoe ‘natter’ de lens des te lekkerder hij zit. Jammer genoeg verdampt het vocht waardoor uw ogen aan het eind van de dag droog en dus minder comfortabel aan kunnen voelen. Dat is één van de redenen waarom mensen ’s avonds hun lenzen vaak uitdoen en een bril opzetten. 

Onze selectie zachte hydrogel maandlenzen

 

Silicone Hydrogel is de opvolger van Hydrogel. Aan het Hydrogel materiaal zijn siliconen toegevoegd. Die zorgen ervoor dat de lens heel veel zuurstof doorlaat waar het hoornvlies veel baat bij heeft. Uw ogen voelen minder snel droog aan waardoor u uw lenzen een dag superlang door kunt dragen en ze ‘s avonds niet hoeft te wisselen voor een bril. Silicone Hydrogel zorgt er, door de hoge zuurstofdoorlating, ook voor dat uw ogen mooi helder en wit blijven. 

 

 

Waar moet u rekening mee houden bij zachte maandlenzen
Maandlenzen zijn geschikt om een maand lang dagelijks te dragen. Daarvoor moeten ze bij het slapengaan wel altijd uitgenomen en verzorgd worden. Om uw maandlenzen comfortabel en veilig te dragen, moet u ze wel echt maandelijks vervangen. Per jaar hebt u dus 12 paar lenzen nodig.

Vraag een voucher aan voor gratis maandlenzen
Wilt u onze zachte maandlenzen eens proberen? Dat kan en vraag een voucher aan voor gratis lenzen. Klik op de afbeelding of klik hier.

 

Welke lenzen passen het beste bij uw ogen?
Contactlenzen zijn er voor iedereen en voor iedere vorm van correctie. Of u nu bijziend of verziend bent, een cilinder nodig hebt of steeds meer moeite krijgt met het lezen van de kleine lettertjes. Bausch+Lomb heeft daarom veel verschillende soorten lenzen. Belangrijk om te weten is dat ieder oog  verschillend is qua bolling en grootte. Een contactlensspecialist heeft alle apparatuur en producten in huis om u een goed advies op maat te geven. Hij geeft u ook de juiste instructies over het gebruik van uw lenzen en, niet onbelangrijk, is volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo  krijgt u altijd de lens die het beste bij u past!

Klik hieronder voor de beste contactlensspecialist bij u in de buurt.

Online Beratung - form

Online Beratung - page