PureVision2HD contactlenzen

PureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat u zou moeten nastreven – ze zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen – vooral  in slechte lichtomstandigheden. Deze lens biedt optische voordelen; uitzonderlijk draagcomfort en zuurstofdoorlatend.

PureVision2 contactlenzen zijn er voor verschillende vormen van correctie. Even op een rij:
Soort oogafwijkingProduct
Bijziend / verziendPureVision2 HD
AstigmatismePureVision2 HD for Astigmatism
Presbyopie (ouderdomsverziendheid)PureVision2 for Presbyopia

Vraag uw contactlensspecialist welke PureVision2 contactlenzen voor u geschikt zijn!

Algemeen

Algemeen

Sluit geen compromissen als het gaat om uw zicht. PureVision2 HD contactlenzen met High Definition Optics leveren het heldere, scherpe zicht dat u zou moeten nastreven – ze zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen – vooral  in slechte lichtomstandigheden. Deze lens biedt optische voordelen; uitzonderlijk draagcomfort en zuurstofdoorlatend.

Het dunne lensontwerp van PureVision2 HD contactlenzen biedt een opmerkelijk natuurlijk gevoel en ondersteunt het draagcomfort gedurende de dag. De bevochtigende verpakkingsvloeistof bevordert het comfort tijdens het inzetten. Door een dunne, afgeronde rand zorgen PureVision2 HD contactlenzen voor een gladde, soepele interactie tussen lens en ooglid voor zacht en comfortabel lenzen dragen. PureVision2 HD contactlenzen zijn één van de dunste lenzen op de markt en toch gemakkelijk te hanteren. 

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • <div>High Definition Optics zijn ontworpen om halo’s en schitteringen te verminderen en het heldere, scherpe zicht te leveren dat u zou willen.</div>
  • <div>ComfortMoist Technology biedt uitzonderlijk comfort bij het inzetten en bevordert het draagcomfort gedurende de dag.</div>
  • <div>Zeer zuurstofdoorlatend voor heldere, gezonde ogen.</div>
  • <div>Dun lensontwerp en toch gemakkelijk te hanteren.</div>

Video

Verkrijgbaarheid

6-pack

Gebruiksaanwijzing

Online Beratung - form

Online Beratung - page