PureVision2 for Presbyopia contactlenzen

Wanneer u uw vrijheid, waarvan u geniet door contactlenzen, niet wil opgeven, maak dan snel kennis met PureVision2 For Presbyopia. Dit is de nieuwste multifocale silicone hydrogel maandlens van Bausch+Lomb en heeft nu reeds haar waarde bewezen.

Algemeen

De nieuwe PureVision2 For Presbyopia contactlenzen bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is – in het dagelijkse leven. Kost het u veel moeite om tekst op uw smartphone te lezen? En met uw tablet? Wanneer u last krijgt van presbyopie kunt u gewoon contactlenzen blijven dragen zonder dat u een bifocale bril nodig heeft. PureVision2 For Presbyopia contactlenzen helpen u uw zicht dichtbij, ver en alles daar tussen te behouden wanneer u het echt nodig heeft.1 De lenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog comfort, niet alleen tijdens het inzetten maar gedurende de gehele dag.

Uw ooglens verliest in de loop der jaren haar elasticiteit. Door minder flexibel te zijn kunnen uw ogen niet meer zo goed focussen op objecten dichtbij. PureVision2 For Presbyopia contactlenzen laten uw ogen weer moeiteloos focussen op objecten op verschillende afstanden. Het ontwerp van de lens is zo ontwikkeld dat uw ogen geleidelijk kunnen schakelen tussen het zicht voor ver en dichtbij.

Hoe werkt het?
PureVision2 For Presbyopia contactlenzen zijn uitgerust met het 3-Zone Progessive™ Design om het zicht dichtbij en op de tussenafstand te verbeteren terwijl het zicht op de verre afstand uistekend blijft.2

Dichtbij – Meer sterkte in het midden van de lens.1
Tussenafstand – Bredere zone waar de sterkte voor dichtbij geleidelijk overgaat in de vertesterkte.1
Ver – Geoptimaliseerd voor de volledige visuele beleving.

 

Vraag uw contactlensspecialist of PureVision2  For Presbyopia contactlenzen geschikt zijn voor u.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Nooit meer een leesbril!
  • Ontworpen voor een beter zicht, door het 3-Zone Progressive Design, dichtbij en op de tussenafstand terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft.
  • De vloeistof in de blisterverpakking is voorzien bevochtiger voor een comfortabel gevoel tijdens het inzetten. Het dunne lensontwerp in combinatie met de nieuwe afgeronde rond zorgen voor een zeer hoog comfort gedurende de gehele dag.

Video

Verkrijgbaarheid

6-pack

Gebruiksaanwijzing

Online Beratung - form

Online Beratung - page