EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem

Een waterstofperoxide vloeistof die hard is voor bacteriën maar zacht voor uw lenzen. EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is ideaal voor mensen die: 

 1. allergisch zijn voor conserveringsmiddelen in multi-purpose solutions; 
 2. het 'rubben/wrijven' met een multi-purpose solution niet onder de knie hebben gekregen en 
 3. mensen die op zoek zijn naar de hoogste mate van desinfectie.

Algemeen

EasySept peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt ​​zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Hoewel de vloeistof hard is voor bacteriën, is deze zacht voor uw lenzen. Veilig te gebruiken bij alle zachte week-, twee-weken- of maandlenzen.

EasySept peroxide contactlensverzorgingssysteem is voorzien van een verbeterde lenshouder. Deze is makkelijker in het gebruik en bovendien lekbestendig!

Voorzorgsmaatregelen:

 • Breng NOOIT ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met uw ogen.
 • Gebruik alleen de meergeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik NOOIT een andere lenshouder!
 • Zet de contactlenzen NOOIT in als ze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof in uw ogen komt, verwijder dan onmiddelijk uw lenzen en spoel uw ogen uit met stromend water.
 • Spoel lenzen NOOIT af met EasySept peroxide contactlensvloeistof voordat u ze inzet. Gebruik hiervoor een steriele zoutoplossing (saline).

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Eén fles systeem.
 • Eén-stap desinfectie en neutralisatie.
 • Effectief tegen alle belangrijke micro-organismen in het oog.
 • Vrij van conserveringsmiddelen.

Verkrijgbaarheid

EasySept peroxide contactlensvloeistof 360ml (incl speciale lenshouder)
 

Gebruiksaanwijzing

Vragen?

Online Beratung - form

Online Beratung - page