Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen

Biotrue ONEday for Astigmatism contactlenzen zijn de eerste bio-geïnspireerde torische contactlenzen! Deze nieuwe daglens voor iedereen die een cilinder nodig heeft staat garant voor een stabiel, comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

Algemeen

Algemeen

Uw ogen worden van nature bevochtigd. Maar gedurende de dag kunnen u ogen vermoeid, droog en geïrriteerd raken, wat leidt tot wazig zicht. Biotrue ONEday contactlenzen zijn nieuwe daglenzen die zijn ontworpen om net zo te werken als het oog zelf, voor een comfortabel zicht gedurende de gehele dag.

Biotrue ONEday contactlenzen zijn gemaakt van een innovatief bio-geïnspireerd materiaal genaamd Hypergel™ en heeft enkele bio-geïnspireerde eigenschappen:

  • Imiteert de anti-uitdrogende werking van de natuurlijke tranen.
  • Evenaart het vochtgehalte van het oog. 

Naast deze bio-geïnspireerde eigenschappen zijn Biotrue ONEday for astigmatism contactlenzen voorzien van:

  • High DefinitionTM Optics voor een helder en scherp zicht gedurende de dag en avond.
  • Unieke stabilisatie mechanisme in de lens zodat u een stabiel zicht heeft.
  • UV Block om in combinatie met een zonnebril de ogen te beschermen1

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Stabiel, helder en scherp zicht.
  • Maakt het werken met beeldschermen lekker ontspannend.
  • Zeer comfortabel omdat de lens na 16 uur nog 98% van het vocht bevat.
  • UV Block*.
  • * UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor UV absorberende oogproducten

Video

Verkrijgbaarheid

30-pack

Gebruiksaanwijzing

Referenties

1 WAARSCHUWING: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor beschermende UV absorberende oogproducten, zoals UV absorberende goggles of zonnebrillen, omdat het oog en de oogleden niet volledig worden afgedekt. Het effect van het dragen van UV absorberende in relatie tot het verminderen of voorkomen van oogaandoeningen als gevolg van blootstelling aan UV licht is tot op heden nog niet aangetoond. Gebruik UV absorberende oogproducten zoals aanbevolen.

LET OP: Een langdurige blootstelling aan UV straling is een van de risicofactoren die wordt geassocieerd met cataract. Blootstelling is gebaseerd een aantal factoren zoals het milieu (hoogte, geografische ligging, bewolking) en persoonlijk omstandigheden (aard en de duur van buitenactiviteiten). UV werende contactlenzen helpen bescherming te bieden tegen schadelijk UV straling. Echter, er zijn geen studies uitgevoerd die aantonen dat het dragen van UV werende contactlenzen het risico op het ontwikkelen van cataract of andere oogaandoeningen verminderen.

Online Beratung - form

Online Beratung - page